Melania Medeleanu ar putea pleca de la Realitatea

melania-medeleanu-realitateatv
melania-medeleanu-realitateatv

Melania Medeleanu ar putea pleca de la Realitatea TV, scrie Pagina de Media. Jurnalista nu a luat încă o decizie, acum fiind în concediu.

“Deocamdată sunt în concediu, două săptămâni în care mă voi gândi dacă rămân aici, dacă accept una dintre propunerile pe care le-am primit din alte părți sau dacă merg mai departe pe un drum pe care am pornit din pură pasiune, dar care ar putea la fel de bine să-mi devină meserie- am început deja să susțin cursuri de dicție, îmi place domeniul, îmi place să lucrez cu oamenii și să împart cu ei din experiența mea.”, a spus ea pentru Pagina de Media.

Jurnalista TV vorbește despre situația postului TV: “Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligație și cu certitudine nu plătește întreținerea.”

“Pentru mine Realitatea TV a fost în ultimii 11 ani acasă. Cine a trecut pe aici de-a lungul acestor ani știe foarte bine că o asemenea echipă nu se naște de două ori. Din păcate, mulți dintre colegii mei au plecat, alungați de realitatea/realitățile vieților noastre. Voluntariatul ar trebui să fie o alegere, nu o obligație și cu certitudine nu plătește întreținerea.”, a mai spus ea.

Melania Medeleanu și-a început cariera în calitate de prezentatoare a unei emisiuni de rebus de pe televiziunea publică. A la Realitatea TV începând din 2002, la puțină vreme după lansarea postului (2001). A făcut stagii de pregătire la televiziuni locale din Statele Unite. Este absolventă a BBC Radio School și licențiată în Psihologie și Sociologie la Universitatea București. A primit premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de știri, împreună cu echipa Realitatea TV (2005).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel