Mehedinți: Doi tineri au furat mâna unui cadavru, pentru inel

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Doi tineri din Mehedinți au furat mâna unui cadavru pentru inel.

Doi tineri din comuna mehedințeană Pătulele au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au furat mâna unei persoane decedate în urmă cu cinci ani în vederea sustragerii unui inel.

Pe lângă inel, indivizii au furat și o sumă de bani, iar apoi au aruncat membrul superior într-o canalizare.  

„Mâna au depus-o înapoi în cavou de față cu mine”

Tatăl persoanei decedate, Vidin R., a declarat pentru actualmm.ro că „poliția a venit la noi acasă, ne-a anunțat de profanarea de morminte. Nouă nu ne-a dat voie să ne apropiem. Am văzut că e spart capacul. Eu nu știu cum au dat capacul mormântului doi indivizi jos, în contextul în care aici au fost 6 polițiști și de abia au reușit să dea, toți la un loc, capacul jos.”.

De asemenea, mama defunctei, Sanda R., a precizat că „avea un colier de argint, o brățară și un inel (toate de argint). Au rupt tronul când au furat mâna. Când am aflat, am mers la cimitir. A venit multă poliție. Eu nu am putut să stau. Mi-a venit rău. A murit de 5 ani de zile și nu se poate odihni în liniște. Ei știau că fata mea purta bijuterii. Nu avea multe bijuterii, avea ca orice femeie.

Dacă nu se iau măsuri drastice, o să ne găsim morții scoși pe bolți. Mâna au depus-o înapoi în cavou de față cu mine. Nu mă așteptam ca, după 5 ani de zile, fata mea să nu aibă liniște în mormânt. Nepoata mea cea mare a aflat ce s-a întâmplat la mormântul mamei ei, din sat.”

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Andreea Rădoi, a declarat că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și profanare de morminte, iar cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel