Mehedinţi: Primăria din Drobeta a alocat circa 200.000 lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă

Aproximativ 200.000 lei va cheltui Primăria Drobeta Turnu Severin cu organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, Crăciunului şi Anului Nou, a declarat miercuri, pentru Agerpres, primarul Constantin Gherghe.

Potrivit sursei citate, peste 20.000 lei vor fi alocaţi pentru sărbătorirea zilei de 1 Decembrie şi achiziţia de materiale specifice sărbătorilor de iarnă. 'De asemenea, pentru procurarea brazilor ce vor fi amplasaţi în cartierele din oraş vor fi destinaţi destinaţi 37.000 lei. La aceştia se mai adaugă alţi 15.000 lei cu montatul şi demontatul pomului de Crăciun din centrul civic al municipiului Drobeta Turnu Severin', a afirmat Gherghe.

În context, el a arătat că o altă sumă, de 20.000 lei, va fi utilizată pentru recondiţionarea instalaţiilor de pavoazare a pomilor de Crăciun şi montarea vechilor reţele de iluminat ornamental.

'Aproape 100.000 de lei vor costa cadourile pentru colindători şi pentru unele categorii speciale de copii şi bătrâni, care vor fi distribuite cu ocazia evenimentelor amintite', a mai adăugat primarul Gherghe. Jocul de artificii din noaptea de Revelion costă 20.000 de lei şi aceeaşi sumă se cheltuieşte pentru manifestări artistice, evenimente culturale, cazare, manifestări sportive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel