Meghan și Harry sfidează toate zvonurile. Dezvăluiri impresionante din vacanță

Ducii de Sussex sfidează toate zvonurile din presă. Aceștia au povestit cum a fost vacanța în Canada și ce l-a impresionat pe Archie.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors din vacanța în Canada în care au stat timp de șase săptămâni și au participat la primul eveniment oficial din noul an.

Ducii de Sussex au vizitat Canada House pentru a-i mulțumi Înaltei Comisii canadiene pentru ospitalitatea cu care au fost primiți pe perioada vacanței în această țară.

Contrat tuturor zvonurilor din presă, cei doi sunt extrem de fericiți împreună, au povestiti despre vacanța lor minunată și au dezvăluit cum s-a simțit Archie și ce l-a fascinat pe micuț.

Ce a spus Meghan despre Archie

„A fost un timp incredibil pe care am putut să îl petrecem acolo alături de fiul nostru. Și să primim căldura din partea oamenilor și să ne bucurăm de frumusețea Canadei. Să îl vedem pe Archie spunând 'ahh' când mergeam și să ne dăm seama de cât de minunat arată totul, așadar pentru noi înseamnă mult", a declarat Meghan Markle. 

Prințul Harry, profund impresionat

„Este un loc minunat cel în care trăiți. Vă mulțumim că ne-ați primit – nu că ați avut vreun amestec". „Căldura și ospitalitatea care ni s-a arătat a fost incredibilă și este exact motivul pentru care am ales să mergem acolo, așa că vă mulțumim", a spus și prințul Harry, care a avut doar cuvinte de laudă despre vacanța petrecută în Canada.

Ducele i-a făcut pe toți cei prezenți să râdă atunci când a sugerat că Meghan ar trebui să le vorbească în franceză, aceasta refuzând imediat.

Au ajutat un cuplu în timpul unei drumeții 

Meghan și Harry s-au bucurat de nenumărate plimbări în timpul vacanței și au reușit să ajute un cuplu în timpul unei drumeții. Cei doi se aflau alături de un grup de prieteni, printre care și actrița Abigail Spencer, când s-au oferit să facă unui cuplu poze.

Asymina Kantorowicz și Iliya Pavlovic, cei cărora Ducesa de Sussex le-a făcut pozele, au declarat că inițial nu au recunoscut-o pe Meghan, însă când au realizat cine este au fost uimiți. Cuplul a declarat că ducii de Sussex au fost foarte prietenoși în timpul acestei întâlniri, ei făcându-le trei fotografii înainte să se întoarcă la grupul lor de prieteni și la cei doi câini pe care îi plimbau, citează elle.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel