Meghan Markle, probleme mari. Ce se întâmplă după Megxit. Harry, nevoit să ia o decizie

Meghan Markle ar putea avea probleme mari odată cu Megxit-ul. Iată de ce și ce trebuie să facă prințul Harry pentru a rezolva această situație.

Deși este Ducesă de Sussex, Meghan Markle nu a primit încă cetățenia britanică, iar decizia luată în urmă cu o săptămână o va împiedica să o mai obțină vreodată, potrivit Page Six.

Meghan Markle a început procesul de aplicare pentru cetățenie după nunta din mai 2018, dar procesul este unul destul de complicat, chiar dacă este membru al Casei Regale. 

Piedica după Megxit

Lucrul cel mai important, care de altfel poate deveni o piedică după Megxit, este faptul că pentru a primi cetățenia, Ducesa de Sussex ar trebui să petreacă cât mai mult timp în Regatul Unit. Având în vedere că Meghan și Prințul Harry au anunțat că vor sta și în Canada, pot apărea mai multe probleme în acest proces de primire a cetățeniei, citează elle.ro

„Ea ar putea avea probleme când se va calcula absența din Regatul Unit", a declarat avocatul Colin Yeo pe site-ul Free Movement.

Explicația Palatului Buckingham

Palatul Buckingham a explicat în trecut că Meghan nu va avea parte de tratament preferențial, așadar aceasta trebuie să stea în Regatul Unit cinci ani înainte să poată aplica în mod oficial, potrivit UK Times. După ce aplică, ea nu trebuie să fie plecată din țară mai mult de 270 de zile în ultimii trei ani.

„Ea va fi la limită. Nu este o problemă să călătorești, însă trebuie să îți petreci cel mai mult timp aici. Sfatul pe care îl oferim în mod normal clienților este să petreacă cel puțin șase luni și o zi în fiecare an în țară", a declarat avocatul Philip Trott pentru UK Times.

Care este soluția pentru rezolvarea acestei situații

O soluție ar fi ca Harry să obțină un rol important în Canada, de exemplu guvernator general. În acest caz, timpul pe care Ducele și Ducesa de Sussex l-ar petrece acolo s-ar considera timp petrecut acasă. Desigur, această variantă este puțin probabilă, având în vedere că cei doi au declarat că își doresc mai multă independență, mai citează elle.ro.

Meghan Markle se pare că nu se sperie însă de acest proces, purtătoarea ei de cuvânt spunând pentru aceeași publicație că „nu există o schimbare în faptul că aceasta își dorește să obțină cetățenia britanică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel