Ce nu mai are voie să facă Meghan Markle

Prințul Harry și actrița Meghan Markle au anunțat de curând în mod oficial logodna. Nunta va avea loc în primăvara anului viitor. Iată lista lucrurilor pe care actrița Meghan Markle nu trebuie să le mai facă.

Cei doi se iubesc foarte mult și acest fapt se vede din felul în care se privesc, dar și din sacrificiile pe care le-au făcut unul pentru celălalt.

Dacă Prințul a renunțat la burlăcie, ei bine, Meghan a renunțat la cariera sa, deoarece odată cu încheierea sezonului șapte al filmului Suits în care aceasta juca, Meghan a anunțat că se retrage din această lume. Însă, acesta este doar începutul. A fi membru al Casei Regale presupune respectarea unui anume protocol, a unei conduite morale și chiar vestimentare, relatează unica.ro.

Meghan Markle nu va mai putea interacționa cu fanii la același nivel la care a făcut-o până acum, fotografiile, selfie-urile, și autografele nu vor mai fi la ordinea zilei.

Meghan îl va însoți pe Prințul Harry în cadrul turneelor regale și atunci va putea poza alături de admiratori.

Un alt aspect pe care trebuie să-l ia în calcul fosta actriță este că nu va mai putea realiza ședințe foto cu dezinvoltura cu care a făcut-o până acum și va trebui să fie foarte atentă la vestimentația pe care o va adopta de acum înainte, deoarece codul vestimentar regal este destul de riguros.

[citeste si]

Viitoarea Ducesă de Sussex, căci acesta va fi titlul pe care îl va primi în urma căsătoriei cu Prințul Harry, cunoaște și se supune tuturor acestor aspecte, demonstrând că iubirea ce i-o poartă logodnicului său depășește orice obstacol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel