Meghan Markle, pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, din nou în atenția presei, după ce a apărut pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului.

Ducesa Meghan de Sussex a fost inclusă pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului, fiind criticată pentru faptul că poartă pantofi cu un număr mai mare decât ar fi nevoie, potrivit contactmusic.com, citează Mediafax.

Fosta actriță americană, star al serialului "Costume/ Suits", a fost criticată pentru că, de obicei, poartă pantofi prea mari, iar acest lucru s-a întâmplat inclusiv la ședința foto care a marcat logodna ei cu prințul Harry al Marii Britanii.

Lady Gaga, inclusă în listă 

Pe aceeași listă a gafelor vestimentare ale deceniului au mai fost incluse cântăreața Lady Gaga, pentru celebra rochie din carne purtată la ediția din 2010 a galei MTV Video Music Awards, dar și actrița și cântăreața Miley Cyrus, pentru ținuta Versace care îi acoperea cu greu bustul aleasă pentru gala MTV din 2015.

Surpinzător, dar și Kim Kardashian West s-a aflat pe printre vedetele de pe listă

De asemenea, starul de reality show Kim Kardashian West a primit o mențiune pentru rochia Givenchy purtată la Met Gala de la New York, din 2013. Aceasta, însărcinată la momentul respectiv, a recunoscut ulterior că rochia imprimată cu trandafiri a făcut-o să se simtă "nesigură".

Vedetele lăudate pentru alegerile vestimentare

De partea cealaltă, ducesa Catherine de Cambridge, soția prințului William, cântăreața Rihanna și actrița Helen Mirren au fost lăudate pentru alegerile vestimentare.

Listele au fost realizate în baza unor sondaje de platforma de cumpărături online Love The Sales.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel