Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, botez în SECRET

Meghan Markle, logodnica prințului Harry al Marii Britanii, a fost botezată în rit anglican.

Ceremonia a avut loc în secret și a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, nunta celor doi va avea loc în luna mai și botezul în rit anglican nu era obligatoriu pentru căsătoria religioasă.

Însă Meghan a spus, când s-a anunțat logodna, anul trecut, că din respect pentru regina Elisabeta a II-a, dorește să treacă la credința anglicană, informează TVR.

Meghan Markle provine dintr-un mediu divers, în privința credinței; tatăl este episcopal, iar mama protestantă. După divorțul părinților, Meghan a studiat la un liceu catolic, iar fostul ei soț, producător de televiziune, este evreu.

[citeste si]

Pentru nuntă, Meghan a renunțat la cariera sa, deoarece odată cu încheierea sezonului șapte al filmului Suits în care aceasta juca, Meghan a anunțat că se retrage din această lume. Însă, acesta este doar începutul. A fi membru al Casei Regale presupune respectarea unui anume protocol, a unei conduite morale și chiar vestimentare, relatează unica.ro.

Meghan Markle nu va mai putea interacționa cu fanii la același nivel la care a făcut-o până acum, fotografiile, selfie-urile, și autografele nu vor mai fi la ordinea zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel