Meghan Markle, gestul care arată că nu a uitat de unde a plecat

 Foto AGERPRES/AP
Foto AGERPRES/AP

Soția prințului Harry a făcut un gest simplu care i-a adus și mai multă simpatie.

Meghan Markle a fost catalogată drept "modestă" pentru că și-a închis singură portiera mașinii din care a coborât în fața Academiei Regală de Arte din Londra.

În vreme ce membrii familiei regale coboară din mașini după ce ușa le este deschisă de un membru al echipei de asistență care se ocupă și de închiderea acesteia, Meghan Markle a procedat așa cum a făcut toată viața: a închis portiera singură.

Gestul a făcut o bună impresie pe reţelele de socializare, utilizatorii fiind de părere că a rămas cu picioarele pe pământ şi că are o atitudine umilă. Cineva a remarcat că un asemenea act din partea unui membru al familiei regale este foarte rar întâlnit.

William Hanson, expert în etichetă, a spus că gestul făcut de ducesă nu a fost o încălcare a protocolului, interpretându-l ca pe un semn că ea vrea să facă unele lucruri în maniera sa. "De obicei, dacă eşti un membru al familiei regale, ai câţiva oameni a căror treabă este să îţi deschidă uşile şi să le închidă. Faptul că Ducesa de Sussex și-a închis singură ușa mașinii este un alt semn tăcut că ea face lucrurile în felul ei și că speră să adapteze Casa Regală și să o facă să progreseze", a declarat acesta pentru Radio 1 Newsbeat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel