Meghan Markle s-a dat de GOL. Imaginea a făcut înconjurul Internetului: "Este din nou însărcinată?"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Mai multe fotografii cu Meghan Markle și Prințul Harry au pus pe jar tot Internetul. 

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor după ce au apărut mai multe fotografii în spațiul public. Chiar dacă au dus lupte interminabile cu paparazzi, cei doi sunt departe de a avea parte de momente liniștite. 

De această dată, imaginile au fost surprinde când cei doi foști duci de Sussex au ieșit în oraș cu prietenii lor și au reușit să-și pună fanii pe jar. 

Săptămâna aceasta, Ducele și Ducesa de Sussex au fost văzuți cu Katharine McPhee și David Foster, ce așteaptă primul bebeluș împreună. Cele două cupluri s-au bucurat de o cină de lux ce a durat trei ore.

Ținuta ei, bănuieli și comentarii în rafală

Ducesa a decis să poarte o ținută casual, pantaloni de piele, un top bej și pantofi într-o nuanță de portocaliu, o geantă ce a ținut-o în dreptul abdomenului și un trench purtat pe umeri. Ținuta ei a dat de bănuit și mulți s-au întrebat dacă este posibil să fie însărcinată și să-și ascundă burta de ochii curioșilor. 

Fanii deja și-au pus întrebări cu privire la alegerea ei. „Este din nou însărcinată?”, „Jacheta nu a fost casual. A fost strategic pusă pentru a da impresia că ascunde o posibilă sarcină. Fiecare mișcare pe care această femeie o face este calculată pentru a o menține relevantă. A arăta dezordonat a fost o mișcare din partea ei”, „O jachetă mare, deci Meghan este din nou însărcinată. Arată așa de bine. Harry încă este un gentleman, o protejează ținându-i mâna pe spate”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel