Meghan Markle, apariţie neașteptată la CNN. Ce mesaj a transmis Ducesa de Sussex

După ce anterior a anunțat că atât ea cât și soțul ei Harry vor să stea departe de camerele de filmat, Meghan Markle a avut o apariție surpriză la CNN.

Meghan Markle şi-a făcut prima apariţie publică în luna noiembrie atunci când anunța că a pierdut o sarcină în iulie. Acum ea  apărut și la televiziunea americană CNN unde a împărtăşit un mesaj de speranţă, prin care a adus un omagiu „eroilor tăcuţi" din această pandemie de Covid-19, relatează CNN. Ducesa de Sussex a vorbit despre provocările și dificultățile cu care au trebuit să se confrunte oamenii de la începutul acestei pandemii, dar și despre unitatea, solidaritatea și compasiunea de care au dat dovadă mulți oameni.

"Peste tot în lume oamenii şi-au lăsat de-o parte nevoile proprii pentru a se uni şi a susţine binele colectiv. În luna martie, criza provocată de Covid-19 a afectat grav, şi de pe o zi pe alta totul s-a schimbat. Pentru numeroase familii, impactul pandemiei a fost catastrofal. Totuși, în faţa unei astfel de realităţi devastatoare, am văzut şi spiritul uman şi remarcabilele moduri în care comunităţile se mobilizează în momente dificile.

Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și în comunități întregi care se reuneau pentru a spune că nu vor sta cu mâinile în sân în timp ce vecinii noștri sunt flămânzi.", a spus Meghan Markle.

În ultimii 14 ani, CNN Heroes a onorat oamenii obișnuiți care se angajează să facă lumea un loc mai bun. Invitați în acest an au fost și comedianții Jim Gaffigan și Patton Oswalt, actrițele Angela Bassett și Gal Gadot și invitații speciali Dr. Anthony Fauci și Chef José Andrés.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel