MEGA PROTEST. Ce se pregătește pe 25 iunie 2021 în Piața Victoriei

(foto ilustrativ protest) Angi Serban
(foto ilustrativ protest) Angi Serban

Urmează un mega protest pe 25 iunie 2021. 

Vineri, 25 iunie, va avea loc o manifestație intitulată „Tăiați pensiile speciale - Hai la protest!”.

Protestul se va desfășura începând cu ora 19.00, în Piața Victoriei. 

Cu privire la acest protest, Angi Șerban a făcut câteva precizări. „Guvernanții s-au bătut cu pumnii în piept în campaniile electorale că, dacă îi votăm, una dintre treburile urgente pe care o vor rezolva va fi să taie pensiile speciale. Timpul a trecut, iar ei pare că au cam uitat de promisiuni! Acum, mulți strigă pe rețelele sociale că vor ca pensiile speciale să fie tăiate! Bun! Foarte bun, chiar!

Cine vine la protest?

Pe 25 iunie, începând cu ora 19:00. În draga noastră Piața Victoriei”, a spus Angi Șerban.

„Avem nevoie de ajutor pentru a putea afișa mesajul pe care îl vedeți în cover-ul evenimentului, așa că dacă vreți să puneți umărul, completați formularul, să facem treaba organizat!”, a conchis Angi Șerban. 

2. -imagine fara descriere- (protest_25_iunie_00363200.jpg)

Declic, precizare

„Vineri, 25 iunie, la ora 19.00, protestăm și cerem tăierea pensiilor speciale, cu o coregrafie care se vede din avion”, a anunțat Declic. 

Orban: Desființarea pensiilor speciale ale primarilor nu reprezintă o urgență. Nu s-a ajuns la un acord în coaliţie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pe 7 iunie, că nu s-a ajuns la un acord în coaliţia de guvernare privind pensiile şi a adăugat că se lucrează la un proiect referitor la toate categoriile de pensii speciale - ocupaţionale, indemnizaţii de diferite tipuri.

„Nu s-a discutat (despre pensii - n.r.). (...) Deocamdată nu am ajuns la un acord în coaliţie cu privire la un punct de vedere. Când vom ajunge la un acord, vom anunţa punctul de vedere comun”, declarase Ludovic Orban. 

Întrebat dacă s-a discutat în coaliţie despre pensiile speciale ale primarilor, el a răspuns că nu, adăugând că se lucrează la un proiect.

„Deci nu sunt în plată pensiile speciale. Noi lucrăm la un proiect de lege care vizează toate categoriile de pensii - ocupaţionale, indemnizaţii de diferite tipuri. Deocamdată nu este o presiune legată de pensiile speciale, pentru că ele nu sunt în plată. (...) Evident că este o dezbatere, pregătim, numai că nu este un lucru simplu, pentru că trebuie să facem analiza tuturor hotărârilor Curţii Constituţionale, să vedem exact spaţiul pe care îl avem pentru fiecare categorie de pensie specială, astfel încât să venim cu o soluţie care să stea în picioare şi care să reziste unui control constituţional”, a explicat preşedintele Camerei Deputaţilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel