Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  MEGA proiect care va transforma Bucureştiul. Mihai Daraban: Emblemă a Capitalei / video

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a vorbit despre proiectul privind transformarea zonei Romexpo, prezentat, luni, 1 iunie, de DC News.

Camera de Comerț și Industrie a României și compania IULIUS propun un proiect amplu de dezvoltare pentru țară, reprezentativ la nivel internațional. Bazat pe un concept mixed – use unic, care îmbină atracții artistice, culturale și sociale cu funcțiuni de susținere antreprenorială, proiectul presupune transformarea Centrului Expozițional Romexpo într-un catalizator economic cu beneficii majore pentru comunitate. 

Despre acest proiect de anvergură care va transforma una dintre cele mai importante zone ale Capitalei - în primul rând pentru domeniul economic - a vorbit, într-un interviu acordat DC News TV, Mihai Daraban, preşedintele CCIR.

"Noi încercăm să dăm o altă valenţă zonei şi mai ales societăţii Romexpo care, după cum ştiţi ţine de Camera de Comerţ a României. Pavilonul central este un landmark architectonic al Bucureştiului. Încercăm să transformăm această zonă care – trebuie spus – este puţin în urma vremurilor ca şi nivel de dotări. Am mai făcut noi o sală nouă de 35.000 mp, dar totuşi…", a declarat Mihai Daraban.

DETALII ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel