Mega Mall. Tudorel Manolache: Polițiștii și-au bătut joc de noi

Scutaru Cristina / 27 ian 2018 / 10:06 Salveaza PDF Comentarii

Tudorel Manolache, tatăl femeii reținute în Mega Mall Pantelimon, a avut o intervenție, în direct, la Antena 3.

Bărbatul a zis că mama a țipat la copil pentru că nu îi plăcea geaca pe care voia să o cumpere.

"Am fost tratați ca niște infractori. Polițiștii și-au bătut joc de noi! Eu sunt muzicant. Fetița mea s-a dus la mall pentru a-i cumpăra băiețelului o geacă. Copilului nu i-a plăcut. Sunt niște minciuni ce s-a spus până acum! Copilul nu a fost bătut! Fiica mea a țipat la copil. O clientă din magazin mi-a jignit fata. Vă jur că sunt minciuni! Copilul nu a fost bătut! Poliția minte. Domnul Coarnă nu cunoaște subiectul. A țipat la copil pentru că nu mai avea bani să îi cumpere ce geacă voia. Fata mea nu avea actele la ea pentru a fi legitimată. (...) Ne vom duce la IML. Fata mea este bătută rău!", a zis Tudorel Manolache, un muzicant, tatăl femeii care a fost reținută de polițiști.

[citeste si]

Discuția a avut loc la Antena 3, în emisiunea "News Magazine", realizată de Mihaela Bîrzilă.

Poliția Română, mesaj

UPDATE: Poliția Română a avut o reacție în acest caz: "Aseară, Poliția a primit, prin 112, un apel în care, o angajată al unui complex comercial din București a sesizat că o femeie, cu un comportament agresiv, își lovește copilul minor.

Un echipaj de poliție a venit imediat la fața locului, iar în momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, lovind cu pumnul în față pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a mușcat de picior pe celălalt polițist. A fost condusa la secția de poliție pentru audieri.

Copilul a fost preluat de prietenii femeii și ulterior, în scurt timp, de bunici. După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 2 a dispus reținerea persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Violenţa reprezintă o încălcare a unuia dintre cele mai importante dintre drepturile copilului: dreptul la integritate fizică, demnitate umană şi protecţia copilului prevăzute de lege!

Violenţa poate leza grav copilul din punct de vedere fizic şi psihologic!".loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +4    Negative: -5

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12