EXCLUSIV  Mega Mall. Mamă, agresivă cu copilul, încătușată. VOT după imaginile care au scandalizat internetul

Cititorii DC News au votat după imaginile surprinse în Mega Mall Pantelimon. Ieri, o mama a fost tărâtă de polițiști, iar copilul ei a fost lăsat singur.

Dacă internauții sunt împărțiți în două tabere, una care acuză abuzurile poliției și cealaltă tabără care apără oamenii legii, cititorii DC NEWS au dat un vertict clar.

Astfel, aproximativ 55% dintre cititorii DC NEWS consideră că polițiștii au acționat corect. La sondaj au votat 13.308 persoane.

La întrebarea „În scandalul din Mega Mall, cu mama încătușată, Poliția” a acționat ”corect” sau a ”exagerat”, 55.25% (adică 7.536 din cei care au votat) consideră că poliția a acționat corect. De partea celaltă, 44.75% (adică 6.104), consideră că polițiștii au exagerat.

(w670)

[citeste si]

După ce pe internet foarte multe persoane au acuzat poliția de abuz, întrucât au arestat femeia lăsând copilul în mall, Poliția Română a avut o reacție în acest caz:

"Aseară, Poliția a primit, prin 112, un apel în care, o angajată al unui complex comercial din București a sesizat că o femeie, cu un comportament agresiv, își lovește copilul minor.

Un echipaj de poliție a venit imediat la fața locului, iar în momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, lovind cu pumnul în față pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a mușcat de picior pe celălalt polițist. A fost condusa la secția de poliție pentru audieri.

Copilul a fost preluat de prietenii femeii și ulterior, în scurt timp, de bunici. După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 2 a dispus reținerea persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Violenţa reprezintă o încălcare a unuia dintre cele mai importante dintre drepturile copilului: dreptul la integritate fizică, demnitate umană şi protecţia copilului prevăzute de lege!

Violenţa poate leza grav copilul din punct de vedere fizic şi psihologic!".

Femeia care a agresat vineri seara doi poliţişti într-un mall din Sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimeze, după ce oamenii legii au intervenit în urma unei sesizări că aceasta şi-ar fi lovit copilul minor, a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel