Mega Mall. Dumitru Coarnă, după ce a văzut imaginile: BRAVO!

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a avut o reacție după ce a văzut imaginile din Mega Mall Pantelimon unde o femeie era săltată de oamenii legii.

"Femeia a fost încătușată pentru că a refuzat să se legitimeze. A refuzat orice colaborare cu poliția. Vedeți cum se schimbă situația când avem probe doveditoare care vin în sprijinul unor imagini? Femeia aceasta a fost agresivă în tot parcursul infracțional. Și-a lovit propriul copil, de acolo practic a început totul, a lovit vânzătoarea care i-a atras atenția și a lovit și polițistul. Poliția a intervenit foarte bine și corect. Așa trebuie să intervină pentru că altfel nu se poate", a zis Dumitru Coarnă.

"Copilul a fost abuzat emoțional. El este cel care pierde. Femeia nu era singură, de aceea micuțul a rămas în grija prietenilor care o însoțeau. Aceștia urlau pentru a face atmosferă și pentru a filma. Femeia este reținută pentru ultraj. Foarte bine că poliția a intervenit corect. Este perfect. Nota 10 acord eu poliției", a mai spus Dumitru Coarnă la Antena 3.  

[citeste si]

"Toată lumea vrea să pară că noi suntem vinovații de serviciu. Noi chiar ne facem treaba corect", a conchis liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

VIDEO ȘOCANT din mall

În imaginile postate pe Facebook, se vede cum o femeie este târâtă de doi poliţişti, chiar sub privirile copilului, ce pare să nu aibă mai mult de 4-5 ani.

Femeia ţipă şi cere să fie lăsată în pace, dar oamenii legii nu țin cont și îi pun chiar cătuşele. Scena violentă îl sperie pe copil, care plânge şi îşi strigă mama. În schimb, polițiștii vin cu altă versiune: femeia şi-ar fi lovit copilul în timp ce era în mall, apoi a fost agresivă cu oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel