Mega Image retrage produse periculoase. Ce s-a descoperit

Vlad Manolache / 21 noi 2018 / 19:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mega Image a luat măsura de a retrage două produse care conțin substanțe periculoase pentru sănătate.

Meha Image a retras două produse pe bază de pește după ce s-a aflat că au în conținut săruri folosite la combaterea țânțarilor și ca plastifiant în industria maselor plastice.

„Mega Image a retras de la vânzare din toatp rețeaua produsele: DLL ANSOA BORCAN 100G, nr. lot 8095, termen de valabilitate 15/07/2019 și DLL FILE ANCHOIS CU CAPERE 50G, nr lot 8059, termen de valabilitate 15/06/2019. Informarea de retragere de la vânzare a celor două produse provine de la Delhaize Belgia. În cadrul programului de autocontrol, producătorul acestor produse, Charlier Brabo Group, a depistat prezența substanței Ftalat (esteri ai acidului ftalic) doar asupra loturilor sus menționate", arată Mega Image într-un comunicat de presă.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate ăa le returneze la punctul de vânzăre cel mai apropiat. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal", precizează Mega Image.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83