Mega Image închide magazinele pe care le deține în Pitești

[] []

19 iun 2015 / 13:18
Salveaza PDF Comentarii

Retailerul Mega Image a anunțat că va închide cele patru magazine pe care le deţine în Piteşti, în câteva săptămâni, pe motiv că unităţile nu au vânzări suficient de mari încât să permită menţinerea activităţii comerciale.

"În ciuda eforturilor pe care compania le-a făcut de la deschiderea acestor magazine, performanţa vânzărilor în aceste spaţii nu atinge nivelul scontat. Mai mult, investiţiile făcute în publicitate, logistică, preţuri şi promoţii nu au adus rezultatele aşteptate, ci s-au adăugat la pierderile deja înregistrate", se arată într-un comunicat al reţelei.

Compania deţine în Pitești două magazine Shop&Go şi două unităţi Mega Image.

Decizia referitoare la încetarea operaţiunilor din Piteşti reprezintă o excepţie pentru planul de expansiune al Mega Image. Compania anunță că va continua procesul de extindere a reţelei de magazine în Bucureşti, Constanţa, Braşov, dar şi în alte localităţi unde Mega Image este deja prezentă.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea care cuprinde 420 magazine, sub mărcile Mega Image (203), Shop&Go (214), AB COOL FOOD (1), Gusturi Româneşti (1) şi Mega Drive (1).

Vezi și: Mega-fuziune pe piața de retail alimentar

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29