Medvedev: Rusia nu plănuiește un conflict direct cu NATO / Peninsula Crimeea va fi apărată cu „absolut orice armă”

Medvedev spune că Rusia nu are în vedere cu NATO, dar orice încercare de preluare a Peninsulei Crimeea poate duce la folosirea „oricărui tip de armă”.

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev spune că Moscova nu intenționează să intre într-un conflict direct cu NATO și este interesată să rezolve criza prin discuții, a informat agenția de presă Interfax, citată de Al Jazeera.

Cu toate acestea, el a avertizat că orice încercare ucraineană de a lua Peninsula Crimeea ar fi motiv pentru ca Moscova să folosească „absolut orice armă” împotriva Kievului.

De când Putin a trimis trupe în Ucraina în urmă cu mai bine de un an, Medvedev a devenit unul dintre cei mai virulenți oficiali ruși, în repetate rânduri el fiind unul dintre cei care au lansat avertismente la adresa occidentului.

De curând, același Dmitri Medvedev a asociat eventuala arestare a lui Vladimir Putin, ca urmare a mandatului emis de Curtea Penală Internațională, cu o declarație de război. În plus, el a amenințat Curtea Penală Internațională cu un atac cu rachete hipersonice Onyx.

CITEȘTE ȘI     -    Medvedev compară mandatul de arestare pe numele lui Putin cu hârtia igienică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel