Medvedev: Lumea s-a apropiat cu adevărat de amenințarea celui de-al Treilea Război Mondial

Medvedev: Lumea s-a apropiat cu adevărat de amenințarea celui de-al Treilea Război Mondial / Foto: Kremlin.ru
Medvedev: Lumea s-a apropiat cu adevărat de amenințarea celui de-al Treilea Război Mondial / Foto: Kremlin.ru

Dimitri Medvedev spune că lumea s-a apropiat de amenințarea celui de-al Treilea Război Mondial.

Lumea era aproape de amenințarea celui de-al Treilea Război Mondial, iar "operațiunea militară specială" rusă în Ucraina a devenit o măsură necesară, a declarat Dmitri Medvedev, președintele partidului Rusia Unită, scrie Interfax.

"Operațiunea specială care se desfășoară a devenit o măsură forțată și extremă ca răspuns la pregătirea agresiunii de către Statele Unite și sateliții săi. Este evident că lumea s-a apropiat cu adevărat de amenințarea celui de-al Treilea Război Mondial din cauza a ceea ce se întâmpla”, a spus Medvedev la ședința biroului consiliului suprem al partidului.

În opinia sa, "instituțiile diplomației multilaterale trec printr-o criză foarte gravă: ONU, în primul rând, ca instituție internațională de vârf, în primul rând, ca instituție internațională de vârf, dar și alte platforme internaționale care au fost create cândva pentru a rezolva disputele și conflictele, acum au devenit un câmp de luptă".

Medvedev își dorește o coaliție cu alte partide 



"Oponenții noștri încearcă să obțină un număr mare de voturi în susținerea inițiativelor absolut anti-ruse, pentru asta folosesc presiunea economică, șantajul, mituirea elitelor politice – în general, toată gama de posibile mijloace improvizate", a mai acuzat Medvedev.

El a mai spus că "este necesar să ne gândim la dezvoltarea diplomației de partid, inclusiv la cele mai mari asociații interstatale precum SCO, ASEAN, BRICS, Uniunea Africană și o serie de alte platforme, acest lucru va permite formarea unui coaliții inter-partide de susținători ai unei lumi multipolare"

Medvedev consideră că "lupta împotriva unui inamic extern este acum mult mai importantă pentru noi decât diferențele dintre partide, Rusia Unită ar putea ajuta și alte forțe patriotice din țară să construiască un dialog cu partidele străine apropiate ideologic de ele, aceasta este acum în interesele noastre, interesele întregii țări".

El a cerut să se gândească la "opțiunile pentru interacțiunea Rusiei Unite cu alte partide parlamentare, cu alte structuri politice, în special pe probleme de muncă în străinătate".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel