Medicul Vasi Rădulescu, mesajul pe care toți trebuie să-l citească

Rodica Mitu / 18 dec 2018 / 10:43 Salveaza PDF Comentarii
Vasi Rădulescu
Vasi Rădulescu

Dacă tot iubiți și apreciați pe cineva, ce-ar fi să-i arătați asta în timp ce el încă trăiește?”, scrie pe Facebook Vasi Rădulescu, medic și autorul cărții „Dragă inimă". 

„Am și eu o mică rugăminte la voi. Mică și nevinovată.

Dacă tot iubiți și apreciați pe cineva, ce-ar fi să-i arătați asta în timp ce el încă trăiește? Surprinzător, dar se poate și așa și e chiar mai bine.

Dacă vă place un autor, cumpărați-i cărțile, mergeți la lansare, strângeți-i mâinile și spuneți-i cât de mult îl îndrăgiți.

Dacă rezonați cu un politician, vedeți cum puteți să-l susțineți, cu implicare directă, cu donații transparente, cu vot.

Dacă îndrăgiți medicul ce vă face mormane de bine, luați-l în brațe și mulțumiți-i.

Dacă mai aveți bunici, sunați-i din când în când și spuneți-le că sunteți bine, asigurându-vă că și ei sunt bine.

Dacă admirați oamenii dintr-un ONG, puneți umărul și ajutați cauzele pentru care luptă, prin voluntariat, donații, promovare.

Dacă știți oameni prinși în anumite proiecte frumoase, dați-le un mesaj și mulțumiți-le. Sau promovați-le acele proiecte.

Dacă puteți să faceți un bine celor din jurul vostru, făceți-l.

Dacă vă puteți arăta prețuirea, arătați-o.

Dacă vă puteți manifesta recunoștința, manifestați-o.

Vă rog să fiți mai deschiși, să mai dați jos din scuturile superficiale și să vă manifestați câtă vreme oamenii la care țineți există”, a scris, marți, pe contul de Facebook, Vasi Rădulescu.

 

VEZI ȘI: Medicul Rădulescu, criticat după un mesaj: Am zis că președintele...Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25