Medicul Radu Zamfir, declarații cutremurătoare: "Îi datorăm viața…"

1558784_499441830164708_1316122337_n
1558784_499441830164708_1316122337_n

Medicul Radu Zamfir, primul externat, aflat încă în stare de șoc, a făcut primele declarații despre accidentul aviatic. El a plecat din spital fără acceptul medicilor, pe cont propriu. 

Medicul a declarat că: "Totul a decurs inițial bine. Pe parcursul trecerii munților, avionul a givrat, a pierdut în înălțime, a pierdut un motor, am văzut copacii de aproape, prin ceață, apoi eram la fața locului, care mai traumatizați, care mai prinși în avion, a trecut ceva până ne-au găsit, ne-am descurcat cum am apucat, am încercat să-i ajutăm pe toți. Domnul Adrian Iovan era inițial prins între fiarele avionului, mi-a cerut să-l scot. Am încercat, nu am reușit. Datorită lui suntem în viață. Când am văzut copacii de aproape am realizat că o să ne prăbușim. Studenta nu era conștientă, avea semne vitale, dar nu cred că era conștientă".

Radu Zamfir a mai spus despre Adrian Iovan: "Îi datorăm viața… cei care am scăpat". Întrebat dacă are să le reproșeze ceva autorităților, Radu Zamfir a subliniat: "Ce să le spun? Bine că salvatorii au dat de noi, când ne-am văzut în salvare parcă l-am apucat pe Dumnezeu de picioare".

Radu Zamfir a declarat, despre timpul în care au fost găsiți, că "Dumneavoastră îmi spuneți că au fost șase ore, mie mi s-au părut 30 de minute".

Medicul a dezvăluit că a încercat să transmită coordonatele GPS, însă nu știe să spună cui. El a reușit să scape cu puține răni pentru că a purtat echipament de motocicletă. Cu toții au purtat centurile. Medicul a spus că nu crede că este cineva vinovat.

Întrebat cum a putut să se urce în avion după tragedie, medicul a răspuns: "Cu inima deschisă nu m-am urcat, dar m-am urcat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel