Medicul legist al cazului de la Pitești: ”Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat”

Trei polițiști au fost audiați până acum în cazul bărbatului care a murit la Pitești, în urma intervenției polițiștilor, au anunțat, duminică, procurorii.  

Medicul legist al cazului de la Pitești susține că bărbatul imobilizat de polițiști a avut o moarte violentă. Bărbatul a murit asfixiat și a avut mai multe traumatisme. Procurorul de caz a dezvăluit că se fac cercetări asupra faptelor și încă nu este vizată o persoană.

Medicul legist a prezentat duminică primele concluzii ale anchetei în cazul bărbatului decedat după ce a fost imobilizat de polițiști

Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat în urma comprimării părților moi ale gâtului și ale toracelui. De asemenea, medicul legist susține că victima avea mai multe traumatisme, dar și o alcoolemie de peste 2 la mie.

„Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit o alcoolemie de peste 2 la mie. Sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale și toracice prin comprimarea părților moi. Rezultatele în câteva săptămâni, nu pot să exclud existența unor comorbidități, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a precizat medicul legist.

Au fost văzute imaginile, au fost identificate persoanele și vom cere informații de la medicul de familie, a precizat procurorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel