Medicul Gheorghe Burnei a operat fiind în cârje. Operație-maraton de trei ore

Medicii sunt adevărați îngeri pe pământ pentru pacienții lor, iar nu de puține ori aceștia din urmă nu știu cum să le mai fie recunoscători celor care i-au vindecat.

Unul dintre medicii care merită toată aprecierea din lume este Gheorghe Burnei. Doctorul - care pune mult suflet în ceea ce face - a făcut o operație fiind în cârje. De fapt, au fost cinci intervenții care au durat trei ore. La finalul acestui "maraton", o fetiță de patru ani și jumătate din Roman a primit o nouă șansă - va merge normal în câteva luni.

"Rar mi-a fost dat să văd, în profesia mea, un medic atât de dedicat. În cârje, profesorul Gheorghe Burnei a făcut astăzi, dis de dimineață, o operație-maraton care a constat în cinci intervenții într-una singură. Spre marea mea bucurie, am fost în blocul operator și am văzut mobilizarea de forțe de acolo. „Impresionant" e tot ce pot sa spun! După trei ore, o fetiță de patru ani și jumătate din Roman a primit o nouă șansă - va merge normal în câteva luni. Jos pălăria pentru asemenea medici! Azi mi-am dat seama, din nou, de ce îmi iubesc atât de mult domeniul emoticon smile Foto: Marian Iliescu", a scris Claudia Spridon pe Facebook.

VEZI ȘI: ENDOMETRIOZĂ. De ce boala este mai gravă decât CANCERUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel