EXCLUSIV  Medicina veterinară - tarife. Variantă: asigurările medicale pentru animale

Câine
Câine

Medicul veterinar Constantin Ifteme, invitatul lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, a vorbit despre factorii care stau la baza stabilirii tarifelor practicate în medicina veterinară. 

 Investiţia în sedii moderne, în aparatură de ultimă generaţie, dar şi în capitalul uman - pregătirea permanentă a personalului medical - înseamnă, pentru medicina veterinară, costuri foarte mari, poate chiar mai mari în cazul medicinei umane. Despre factorii care stau la baza stabilirii tarifelor practicate în cabinetele veterinare de top a vorbit medicul veterinar Constantin Ifteme, invitatul lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News.

"În ultima perioadă preţurile au crescut, dar această creştere s-a făcut direct proporţional cu investiţiile. Să facem o paralelă cu medicina umană: în momentul în care achiziţionăm un ecograf, în medicina umană acest aparat costă cu 30-40% mai puţin decât în medicina veterinară. [...] Oamenii fac paralelă cu ceea ce s-ar fi întâmplat la uman, dar nici la uman ei nu ştiu exact costurile pentru că sunt asiguraţi. În prezent nu există un sistem de asigurare medicală pentru animale care să suporte o parte dintre costuri. Clar, în momentul în care există investiţii cresc şi costurile", a declarat medicul veterinar Constantin Ifteme.

Urmăreşte întreaga discuţie aici: 

Urmăreşte întreaga emisiune aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel