Medicii victimelor din Colectiv ar putea fi decorați! Decizia e la Iohannis

Ministrul interimar al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de decorare a echipelor manageriale care au depus eforturi pentru salvarea celor răniţi în tragedia de la clubul Colectiv.

'Devotamentul cu care aceştia au luptat clipă de clipă pentru vieţile celor răniţi în tragedia de la Colectiv şi faptul că nu au pregetat cu nimic pentru a asigura pacienţilor toate condiţiile au contribuit la salvarea a zeci de vieţi. De asemenea, aceşti medici şi manageri au arătat că sistemul medical din România este pe drumul cel bun. Îi asigur de toată stima şi preţuirea mea pe toţi medicii şi asistentele, personalul auxiliar, care au luptat alături de noi în aceste zile grele pentru noi toţi', afirmă ministrul Nicolae Bănicioiu, într-un comunicat transmis vineri.

De asemenea, în propunerea de decorare transmisă şefului statului, ministrul Sănătăţii a solicitat şi decorarea membrilor Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, care zi şi noapte au oferit informaţii şi sprijin tuturor celor implicaţi în efortul de salvare a celor răniţi în tragedia de la clubul Colectiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel