Medicii de la Marie Curie nu vor să mai lucreze cu Burnei-SCRISOARE

Medicii și rezidenții de la secția de ortopedie pediatrică a spitalului Marie Curie nu mai vor să lucreze cu doctorul Gheorghe Burnei.

Aceștia au adresat conducerii spitalului şi Comisiei de etică o scrisoare în care susțin că refuză orice formă colaborare cu doctorul.

"Profesorul Burnei a condus discreţionar secţia de ortopedie, toate resursele umane şi materiale de care dispunea secţia erau folosite aproape în exclusivitate pentru propriii pacienţi, ceilalţi medici neprimind spaţiu în programul operator, acces la materiale şi aparatură", scriu medicii.

"Nu dorim să fim asociați în continuare în nici un fel cu medicul Gheorghe Burnei, nu dorim să participăm în niciun fel la activitatea acestuia și pentru acest lucru vom face uz de toate mijloacele legale: mutarea în alte secții, greva, suspendarea contractului de muncă și chiar demisia", notează medicii.

[citeste si]

"Până în momentul arestării, D-nul Prof Dr. Gheorghe Burnei a condus discreționar secția de ortopedie. A impus cu autoritate efectuarea anumitor intervenții chirurgicale inutile (așa-zise tehnici originale ale domniei sale) nelăsând dreptul celorlalți medici de a opta pentru tratamentul chirurgical optim adecvat propriilor pacienți. Orice încercare de a pune în discuție tehnicile chirurgicale "inovative" și "premierele mondiale" sfârșea într-o avalanșă de injurii din partea D-lui Prof. Dr. Gheorghe Burnei fără nicio argumentație de ordin medical", se mai arată în scrisoarea medicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel