Medicii care l-au examinat pe Alexei Navalnîi au constatat că viața opozantului rus nu este în pericol

Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi

Medicii care l-au examinat pe Alexei Navalnîi au constatat că viața opozantului rus nu este în pericol, susține avocatul drepturilor omului din Rusia.

Opozantul rus Alexei Navalnîi, aflat într-un spital din închisoare, a fost examinat de o echipă de medici și nu există nici o amenințare la adresa vieții sale, a declarat marți pentru Interfax, Tatiana Moskalkova, avocatul drepturilor omului din Federația Rusă.

"Documentele medicale pe care le-am primit pentru examinare conțin concluzii că nu există nici o amenințare la adresa vieții lui Navalnîi", a declarat Tatiana Moskalkova.

VEZI ȘI: Aleksei Navalnîi, o nouă lovitură primită de la autoritățile ruse

Potrivit acesteia, Alexei Navalnîi a fost „examinat de mai multe ori de către medici din afara sistemului FSIN”. „A fost adus la spitalul regional Vladimir, examinat de medici cu diferite specialități. Printre aceștia se aflau medici de cea mai înaltă calificare, inclusiv șeful departamentului spitalului Vladimir, un medic de la departamentul regional de sănătate. Aceste documente îmi  inspiră încredere.", a spus Moskalkova.

Când a fost întrebat dacă Navalnîi are nevoie de supraveghere medicală suplimentară la ieșirea din greva foamei, Moskalkova a răspuns: „Iesirea dintr-o grevă a foamei necesită întotdeauna observare și, conform informațiilor mele, se efectuează o astfel de monitorizare zilnică”.

VEZI ȘI: Criticul închis de la Kremlin, Alexei Navalnîi, pune capăt grevei foamei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel