Medicii care au semnat scrisoarea Adinei Alberts, investigați. Daniel Coriu, Colegiul Medicilor: Riscă ridicarea dreptului de a profesa

Prof. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a vorbit despre medicii conspiraționiști care au semnat scrisoarea Adinei Alberts.

În contextul în care 28 de medici conspiraționiști care au semnat scrisoarea Adinei Alberts  sunt investigați în prezent de Colegiul Medicilor, după ce s-au poziționat clar împotriva măsurilor de protecție impuse de autorități, prof. dr. Daniel Coriu a spus ce riscă aceștia. 

"Nu este vorba de 28 de medici. Dintre cei 28 de semnatari, printre care se află și medici stomatologi și farmaciști, dar și 11 medici. Noi nu am văzut un document semnat, noi am văzut numai acest text cu o enumerare de nume.

Trebuie să menționăm că sunt oameni care nu au lucrat niciodată cu pacienți COVID-19, care nu au avut niciodată contact cu această boală. Implicarea lor nu ne onorează, ba chiar ni se pare foarte grav dat fiind faptul că neagă toate evidențele, neagă dovezile științifice, neagă realitatea și îndeamnă la nesupunere, la nerespectarea măsurilor sanitare. Noi suntem obligați să intervenim!

Eu nu pot să vorbesc despre ce se va întâmpla, pentru că unele persoane se află deja în cercetare disciplinară. Care va fi decizia nu pot să vă spun. Pot risca de la un simplu avertisment până la ridicarea dreptului de a profesa", a declarat Daniel Coriu, la B1 TV.

Vezi și: Mai mulți medici, în frunte cu Adina Alberts, cer intervenția lui Iohannis pentru împlinirea sloganului ”Jos pandemia!” Cine sunt marii absenți dintre semnatarii scrisorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel