Medic stomatolog amendat de Poliție că a reclamat un furt din cabinet

Într-o postare pe Facebook, Ruxandra Zogorean, medic stomatolog, face o dezvăluie șocantă despre o întâmplare cu Poliție, dezvăluire pe care DC News redă  integal.

"Actiunea Politie Romane: in urma cu doua saptamani am semnalat o spargere intr un cabinet stomatologic din Sectorul 3, Bucuresti. Hotul a intrat pe geam, la ora 4 am, lucru de care am putut sa ne dam seama datorita unor camere instalate in cabinet, camere instalate de o firma specializata, cu care am incheiat un contract, contract predat Politiei, nu asa", scie pe Facebook medicul stomatolog.

"Am trimis imaginile Politiei, imagini clare cu chipul autorului, care dupa spusele lor mai sparsese cateva cabinete in aceeasi seara si astaptam sa ne sune cineva sa ne spuna ca l -au gasit si ca, poate lucrul asta ni s-a datorat si noua, ca de, l -am surprins in actiune.

Cand colo, la o saptamana dupa, am primit un proces verbal, cu o amenda de 10.000 de lei, cum ca am favorizat spargerea apartamentului prin neefectuarea analizei de risc la securitatea fizica a apartamentului, lucru de care n-aveam habar ca trebuie facut si de care n am fost nici informati.
Nu tu avertisment, de ce sa dam avertisment, mai ales cand cineva nu e rau intentionat, cand putem sa abuzam de functia noastra si sa facem ce vrem?! Nu mai prindeti nici un hot, fratilor, justificati-va salariile din amenzile pe care le dati oamenilor nevinovati!

Este absolut socant ce se intampla si Politia, de care ar trebui sa te simti protejat si ocrotit face asemenea abuzuri!Rusinos si strigator la cer, cu astfel de actiuni incurajati maxim spiritul civic al cetatenilor!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel