Medic rezident acuzat de crimă, înapoi la lucru în spital. Accesul în sala de operaţii, strict interzis

O tânără din Oradea, medic rezident, suspectată de uciderea propriului copil, s-a întors la muncă în spitalul judeţean din Oradea. Cu toate astea, managerul spitalului a luat măsuri stricte împotriva femeii. 

„Nu pot să risc să o las să intre în sala de operație. Așteptăm să se pronunțe Parchetul. Până atunci, nu intră în sală și la bolnavi – doar sub supraveghere", a transmis dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Presa locală: rezidenta şi-a ucis copilul 

"Rezidenta Nadia Filip, în vârstă de 31 de ani, e suspectă de omor: ar fi ascuns sarcina, a mers la serviciu până în ultima zi, chiar a intrat în sala de operație, apoi a stat 4 zile la Maternitate și, în a 5-a zi, s-a prezentat la serviciu și ar fi falsificat condica, semnându-se retroactiv, iar după o lună și-a omorât copilul.

Experții legiști încearcă să stabilească, așa cum pot, cauza decesului fetiței, dar e posibil, din cauza timpului îndelungat, să nu poată afla exact cum a murit fetița, dacă nu a avut vreo traumă considerabilă, pe un os mare.

Totul a ieșit la iveală în această vară, când doctorița ar fi vrut să se căsătorească și ar fi fost întrebată la Starea civilă despre copil, fiindcă acesta apărea cu CNP în calculator. Cum probabil nu știa de sistemul informatizat din rețeaua de la Starea civilă a maternității respectiv la toate celelalte sucursale similare, doctorița nu și-a putut ascunde mirarea, și ar fi negat că ar avea vreun copil, iar cei de la Starea civilă au reacționat în consecință", scrie bihon.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel