Medic judecat după ce a încercat să-şi omoare mama

Un medic cu porniri criminale este judecat pentru că a vrut să-şi otrăvească mama.

Neurolog de profesie, la o clinică din Germania, bărbatul a introdus în ţară o substanţă care provoacă moartea inclusiv dacă este inhalată.

Un medic neurolog a introdus în ţară în 2015 o substanţă toxică pe care i-a dat-o mamei sale spunându-i că este zahăr lichid. Potrivit România TV, procurorii au descoperit în locuinţa medicul acea substanţă toxică.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă, luni, că l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Oviarobo Osagie Enaubulele Hope, medic neurolog la o clinică din Germania, pentru presupuse fapte de tentativă de omor calificat, contrabandă calificată şi trafic de substanţe toxice.

Medicul ar fi încercat să-şi ucidă doi cunoscuţi, pe fondul unor situaţii conflictuale, dându-le dimetilmercur.

"În acest sens, în cursul lunii mai 2015, cunoscând efectele letale ale substanţei, inculpatul a achiziţionat în mod fraudulos cantitatea de 10 grame dimetilmercur din Germania, a introdus-o în cursul aceleiaşi luni, fără drept, în România, după care, sub un anumit pretext, a predat-o persoanei vătămate T.M., iar ulterior a determinat-o să deschidă fiola ce conţinea dimetilmercur şi să depoziteze conţinutul acesteia într-un borcan, fără să o avertizeze în niciun moment asupra pericolelor la care se expune, pretextând dimpotrivă că este o substanţă inofensivă (zahăr lichid), îndemnând-o totodată să guste din aceasta" , se arată în comunicatul Parchetului.

Anchetatorii susţin că în noiembrie 2015 medicul a introdus în ţara noastră, ilegal, alte zece grame de dimetilmercur, pe care a depozitat-o şi deţinut-o până în ianuarie anul aceasta.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel