Medic, despre vârstnicul bătut: A plâns de patru ori într-un ceas

Vasi Rădulescu, medicul care a strâns câteva zeci de mii de lei pentru bărbatul bătut de doi tineri în Brașov, l-a vizitat în spital pe Dumitru Neculai și a povestit cum a decurs vizita sa.

"Am fost la spital la domnul D. Am decis, cu Catalina Dumitrescu, să nu facem nicio poză. Sper să acceptați asta. Domnul D. este tare obosit. Nu vreau să-l stresăm cu toate vizitele și să-i facem mai mult rău.

A plâns de patru ori într-un ceas. L-am lăsat să facă asta și a durat puțin. E liniștit și tare cuminte în rest. Când se pune să doarmă, vrea să ocupe cât mai puțin din pat. Se chircește ca un bebeluș.

Nu va fi singur. Eu, noi, îi vom fi aproape. Sper ca povestea asta să aibă reverberații adânci în fiecare și să facem lucruri frumoase, multe, împreună. Mulțumesc", a scris Vasi Rădulescu pe Facebook.    

Imagini crunte

[citeste si]

Atacul a avut loc sâmbătă noaptea la ora 2.40 într-un pasaj din Centrul Braşovului. Bătaia, de o violenţă extremă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum bătrânul este lovit cu pumnii şi picioarele în zona coastelor şi a feţei şi apoi se prăbuşeşte pe scări. Este lovit în continuare, chiar dacă este inconştient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel