Medic de la Spitalul de Arși: Am fost supusă unor presiuni extraordinare

Camelia Roiu, medicul anestezist de la Spitalul de Arși care a filmat un pacient din unitatea spitalicească ce avea o rană invadată de viermi, susține că a fost supusă unor presiuni extraordinare după ce imaginile au devenit publice.

"După ce am filmat imaginile, am fost supusă unor presiuni extraordinare din partea colegilor, șefilor, directorilor și din acest motiv a trebuit să vorbesc astăzi, pentru că se încearcă încă o dată mușamalizarea lucrurilor și pedepsirea celor care spun adevărul. La Poliție am vorbit ca martor în cele două cazuri. Nu prea am unde, din păcate, să vorbesc despre presiuni", a declarat, marți, la Antena 3, prin telefon, Camelia Roiu.

Întrebată cine a încercat mușamalizarea poveștii din momentul când au apărut acele imagini, medicul a precizat: "Vineri a fost o ședință la spital cu ministrul. Au participat majoritatea medicilor din spital. Unul dintre ei a început să-i spună ministrului că trebuie să fiu supusă unei comisii disciplinare, că nu pot să spun așa ceva, că nu pot să dau din bucătăria noastră, că sunt mai criminală decât criminalii, că sunt mai vinovată decât cei vinovați. O altă doctoriță a spus că sunt o inconștientă. Deci unii dintre ei încearcă în continuare să nu se știe lucrurile acestea. Eu am pus acele imagini ca să arăt efectiv condițiile de îngrijire a pacienților", a adăugat Camelia Roiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel