Medic Constantinescu. Mircea Badea: FAKE NEWS! E de căc*t ce a făcut PRO TV

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a descoperit un Fake news în privința unei știri, publicate de PRO TV, despre medicul Răzvan Constantinescu care a transmis un mesaj despre protestatari.

Amintim că doctorul publicase următorul mesaj, cu mai multe zile înainte de ieșirea în stradă de duminică, 5 noiembrie: "Anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!".

VEZI ȘI: Mesaj protestatari. Medicul Constantinescu, INTERVIU. Ce ar face dacă ar veni Rareș Bogdan să-l trateze

Unii au înțeles că Răzvan Constantinescu a zis că nu îi va trata pe oamenii care au ieșit în stradă, doar că, după cum puteți vedea, medicul a spus doar că le dă block pe Facebook. 

[citeste si]

"Omul nu a zis că nu îi tratează pe oamenii care au ieșit la protest. Sper că s-a înțeles acest lucru. Un medic tratează pe oricine pentru că este meseria lui.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, SCANDAL cu medicul Constantinescu. "Rușinos și MIZERABIL"

Omul a făcut și el o retorică pe rețeaua de socializare. A zis că îi blochează pe Facebook pe cei care merg la protest, nu are nicio legătură cu vreun tratament. Voi vedeți, în textul pe care vi l-am citit, că a spus că nu îi tratează pe protestatari? Văd un Fake news aici. E de căcat ce a făcut PRO TV", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel