EXCLUSIV  Medic celebru: Sunt în euforia aflării acestei veşti. Este o Cenuşăreasă a sistemului politic

Dorel-Sandesc-e1298053982153
Dorel-Sandesc-e1298053982153

Vin şi primele reacţii după ce municipiul Timişoara a câştigat lupta internă pentru desemnarea Capitalei Europene a Culturii 2021. Celebrul medic timişorean Dorel Săndesc a declarat pentru DC News că este momentul ca şi cei care reprezintă oraşul să se ridice la înălţimea performanţei obţinute. 

Într-un interviu acordat pentru DC News, profesorul Dorel Săndesc, a vorbit despre suferinţa unui oraş ignorat ani de-a rândul de autorităţile centrale, care reuşeşte să se impună în faţa unor oraşe precum Cluj, Baia Mare sau Bucureşti.

,,Sunt în euforia aflării veştii că Timişoara va fi capitala culturală europeană. Va fi cu siguranţă! Timişoara este o Cenuşăreasă a sistemului politic românesc, în ciuda unor calităţi indiscutabile pe care acest oraş le are. Timişoara nu a câştigat pentru că celelalte oraşe au fost slabe. Dimpotrivă! Am un respect foarte mare faţă de celelalte oraşe. Dinamica lor era mult mai mare din foarte multe puncte de vedere, inclusiv cel al accesării fondurilor structurale. Oraşul s-a dezvoltat mai puţin spectaculos, dar mult mai trainic" , ne-a declarat prof. univ. dr Dorel Săndesc. 

Medicul a vorbit şi despre importanţa realizării acestui obiectiv şi nu a uitat să amintească despre responsabilitatea care cade acum pe umerii celor care conduc oraşul. 

,,Reprezentanţii Timişoarei trebuie să înţeleagă că acest oraş este unul deosebit, care merită mai mult. Ei trebuie să lupte să se ridice la rândul lor la înălţimea unei astfel de performanţe", a încheiat medicul Dorel Săndesc. 

În opinia medicului, o importanţă deosebită în dezvoltarea oraşului au avut-o investiţiile private străine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel