Urmărește emisiunea live


Medana Spanache, clipe de groază în arest. Declarații șocante din penitenciar

Medana Spanache face declarații șocante din penitenciar. 

”M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat de mâini și de picioare, m-au înțepat cu un pix, au vrut să-mi bage un fierbător încins în zonele intime” a spus Medana Spanache despre clipele de groază din penitenciarul Târgșor, unde a fost în arest preventiv închisă într-o celulă cu persoane condamnate pentru omor deosebit de grav. 

”Au refuzat să mă mute din cameră” a povestit aceasta, spunând că cei din conducerea penitenciarului nu au crezut-o. 

A fost mutată la Penitenciarul Rahova pentru fizioterapie, pentru că probleme de sănătate i se agravaseră, dar și acolo a trăit un șoc: ”Trebuia să fac fizioterapie, însă fizioterapeutul de acolo, în ceea ce le privește pe femei, nu putea să le facă tratamentul decât dacă-l țineau de penis, i-am spus că refuz să fac acest lucru, era un aparat cu ultrasunete care m-ar fi ajutat însă nu mi-a mai făcut acest procedeu pentru că am refuzat să-l ating. I-am explicat directorului spitalului despre ce e vorba și ca răspuns m-a mutat seara la Târgșor. Mă acuză de înșelăciune, fals și uz de fals. Nu am luat niciun ban, știu cine i-a luat, am făcut un denunț, a fost clasat.”

Astăzi se deplasează cu un cadru, iar medicii nu-i dau șansa să-și recapete sănătatea în viitorul apropiat. 

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 susțin că a încasat, în numele a trei clienți, 289.051 euro şi 328.658,4 lei, în baza a șase cereri de răscumpărare false. 

Medana Spanache era în arest preventiv când a trăit clipele de groază din penitenciar. Când a fost arestată, alături de soțul ei, a anunțat procurorii că are acasă cinci animale de companie de care nu are cine să se îngrijează. Când s-a întors acasă, după șase luni, toate erau moarte. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel