Șmecherul cu BMW din Lugoj scapă, după ce a lovit o femeie pe trotuar

Alin Faur, tânărul care, în urmă cu un, fără să aibă carnet de conducere și în stare de ebrietate, a lovit cu mașina o femeie care se afla pe trotuar, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare din partea magistraților de la Curtea de Apel Timișoara.

Bărbatul care și-a abandonat victima într-o baltă de sânge pe un trotuar din Lugoj nu va face nicio zi de închisoare și nu va plăti nicio despăgubire, conform opiniatimisoarei.ro.

După mai multe prelungiri ale mandatului de arestare preventivă, barbatul a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală gravă din culpă și fugă de la locul accidentului. Inițial, magistrații lugojeni îl condamnaseră la 4 ani de închisoare cu executare. Procesul a ajuns însă la Curtea de Apel Timișoara, care a dat sentința definitivă, mai scrie presa locală.

Victima lui Alin Faur a suferti 5 operații și a avut nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale.

La începutul lunii iunie 2013, Alin Faur a intrat cu mașina pe care o conducea pe un trotuar și a izbit în plin o femeie de 54 de ani. Camerele de supraveghere care au surprins incidentul arată cum șoferul și cei patru pasageri care se aflau în mașină au abandonat victima rămasă incoștientă pe trotuar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel