Mazăre dezvăluie unde a dispărut Nicușor Constantinescu

După ce TVR a difuzat informația că Nicușor Constantinescu a fost externat în urmă cu o lună din spitalul John Hopkins din Baltimore, iar acum este de negăsit, primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat că șeful CJ Constanța locuiește într-un bloc de apartamente cu care unitate medicală are contract. Aici, pacienții sunt îngrijiți post-medical, ambulatoriu, a precizat edilul. Mazăre a arătat că producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, l-a îngrijit aproape o lună pe Constantinescu, cu care are o relație de prietenie.

“Producătorul general de la TVR, domnul Zgabercea, a stat cu Nicuşor o lună în apartamentul în care stă şi ştie foarte bine, știu mai bine cei de la TVR care îl sunau pe Zgabercea să-l întrebe, care este şeful lor. Spitalul John Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente unde sunt cazaţi şi stau cei care sunt trataţi post-operator, ambulatoriu, acest contract există depus la instanţă. Zgabercea a stat o lună acolo. Numai când este în caz foarte grav se mută de acolo, intră la urgenţă şi se internează, ceea ce s-a întâmplat de câteva ori. 

NICUȘOR CONSTANTINESCU ar fi părăsit spitalul din SUA luna trecută

Dacă producătorul general al TVR a stat şi l-a îngrijit pe Nicu o lună, să-l sune pe ăla şi să-l întrebe unde stă şi cum stă Nicu, că-i explică. Zgabercea a stat o lună, i-a scos plosca, i-a pus pamperşii, ştie exact Zgabercea. Şi-a luat omul concediu, că e prietenul lui Nicu şi l-a îngrijit o lună”, a mai afirmat Radu Mazăre.

Zgabercea: Am stat aproape o lună cu șeful CJ

Contactat, marţi, de Mediafax, Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, a spus că a stat "aproape o lună" cu Nicuşor Constantinescu în America. Întrebat dacă spitalul John Hopkins are contract cu un complex de apartamente, acesta a precizat: "Este un bloc de locuinţe în care, când te duci la spital, îţi oferă ei chestia asta şi te duci acolo. Acolo, 90% din cei care stau în locuinţele acelea sunt trataţi ambulatoriu, pacienţi ai spitalului". De asemenea, întrebat când a vorbit ultima oară cu Nicuşor Constantinescu, Zgabercea a menţionat că "în urmă cu câteva zile".

Avocatul lui Constantinescu are aceeași variantă ca Mazăre

Avocatul lui Constantinescu, Marius Mocanu, spune că el nu a susținut niciun moment că șeful CJ Constanța a fost internat non-stop în spitalul din Baltimore.

Potrivit lui Mocanu, ulterior, Nicușor Constantinescu a revenit în spital în două rânduri din cauza agravării stării sale de sănătate, fiind necesară internarea efectivă în clinică.

"Aceasta este situația reală. Acest lucru l-am prezentat tot timpul atât organelor judiciare de urmărire penală, cât și instanței de judecată. Este vorba de un contract de închiriere încheiat de clinica Johns Hopkins pentru Constantinescu la Breach Street Global Hospitality (instituția care se află în colaborare cu clinica John Hopkins). Repet, nu am susținut niciodată că Nicușor Constantinescu a fost internat non-stop în spitalul Johns Hopkins", a precizat Marius Mocanu, într-un comunicat citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel