Mazăre dă România în judecată la CEDO. Bolcaș: Are dreptate!

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Radu Mazăre a anunțat printr-un comunicat de presă, remis prin intermediul avocatului său că va da România în judecată la CEDO. Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit de șansele pe care le poate avea fostul edil al Constanței în urma acestei plângeri.

Eu nu aș vrea să mă substitui apărărilor pe care și le face Radu Mazăre. Dacă la CEDO contestă numai condițiile în care a fost extrădat, incluzând detenția și toate celelalte, eu cred, conform a ceea ce știu din informații publice, are dreptate. Dacă este însă vorba și de dosarul în care a fost condamnat, aici, din nou, avocații săi au calea constestației în anulare și pot să acționeze în continuare pe apărările pe care și le-a făcut, pe care nu poți nici să le confirmi, nici să le combați având în vedere că sunt avocație în funcție și am obligația de rezervă față de colegii mei, a spus avocatul Lucian Bolcaș, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Referitor la afirmațiile lui Radu Mazăre potrivit cărora ar fi o victimă a sistemului, Lucian Bolcaș spune că nu poate vorbi despre acest lucru necunoscând dosarul.

Nu am cum să cred acest lucru necunoscând dosarul. Dacă într-adevăr în dosar nu există probe de vinovăție, atunci singurele probe sunt de victimă a sistemului, a adăugat Lucian Bolcaș.

Vezi și: Mazăre dă România în judecată la CEDO. Pleșoianu, ce șanse are

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel