Max Bălăşescu, procurorul vrăjitoarelor, audiat la DNA

prim-procuror-
prim-procuror-

Procurorul vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa, Max Bălăşescu, se află la Direcția Națională Anticorupție (DNA), pentru a răspunde unor acuzații într-un dosar de corupție.

Consiliul Superior al Magistraturii a emis, miercuri, aviz de reţinere pe numele procurorului Max Bălăşescu, delegat la Parchetul Ilfov de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, la cererea DNA.

Procurorul Max Bălăşescu, este audiat de procurorii DNA pentru mai multe fapte de corupție care au legătură cu dosarul celor două vrăjitoare Melissa şi Vanessa, respectiv Rada Mincă și Roxana Lider, acuzate de șantaj și înșelăciune.

Potrivit anchetatorilor, procurorul Max Bălăşescu ar fi cerut bani de la cele două inculpate pentru a le scăpa de dosarele deschise pe numele lor, suma pretinsă inițial fiind de 100.000 de euro.

Potrivit informațiilor, procurorul Max Bălăşescu nu ar fi primit decât jumătate din suma cerută.

UPDATE:

Procurorul Bălăşescu a fost reţinut pentru 24 de ore

Procurorul Maximilian Bălăşescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită, a declarat, la ieşirea de la DNA, avocata sa, Angela Ciurea.

Potrivit avocatei, Bălăşescu este acuzat de "o presupusă faptă de luare de mită", iar pentru moment a ales să se prevaleze de dreptul la tăcere. Ciurea a refuzat să dea şi alte detalii despre ancheta instrumentată de procurorii anticorupţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel