Mătușa Cosminei Păsărin, șocată de atitudinea nepoatei: Te droghezi?

cosmina_pasarin
cosmina_pasarin

Cosmina Păsărin a reușit, cu atitudinea sa, să-și scoată mătușa din sărite, care, vizibil stânjenită de situație, a explodat, întrebând-o direct dacă se droghează.

În ediția de joi, 26 septembrie, a emisiunii "Faci față, faci bani", care se difuzează la ora 20:00 la Kanal D, Cosmina Păsărin este complicele unei farse de zile mari, pe care i-o face mătușii ei.

După ce se îmbrățișează cu ospătărițele în mijlocul unei cafenele, bate palma cu ele și croșetează, toate sub ochii șocați ai mătușii ei, care nu înțelege ce se întâmplă cu nepoata ei, Cosmina trece la artileria grea și își surprinde ruda cu o cerință absolut neobișnuită în public. “Ajută-mă te rog să fac ghemul pentru că vreau să croșetez! Mă relaxează foarte tare!”, a spus Cosmina. Vizibil stânjenită de situația în care se află, mătușa o întreabă: “Cosmina, spune-mi sincer, tu te droghezi? Ce-i cu chestia asta? Bagă lâna aia la loc”.

Cum va reacționa “victima” când complicele va face yoga în mijlocul cafenelei și când îi va explica metodele de meditație pe care le urmează, dar și ce anume o va face să exclame: “Cosmina, ridică-te de acolo că o sun pe maică-ta!”, vedeți joi seara, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel