Matteo Salvini cere castrarea chimică a unui român acuzat că și-a violat fiica

Matteo Salvini pune la îndoială sancţiunile împotriva Rusiei. Liderul extremist din Italia: „Cei care au instituit sancţiunile sunt în genunchi”
Matteo Salvini pune la îndoială sancţiunile împotriva Rusiei. Liderul extremist din Italia: „Cei care au instituit sancţiunile sunt în genunchi”

Matteo Salvini solicită castrarea chimică a unui român acuzat că și-a violat fiica.

Caz șocant în provincia Foggia, unde un român a fost arestat sub acuzația de viol asupra fiicei sale, care a rămas însărcinată în urma violențelor sexuale. S-a întâmplat la Cerignola, scrie cotidianul Il Mattino, iar acum politicianul Matteo Salvini cere castrarea chimică a românului.

Cercetările poliției au început după ce au fost sesizați despre prezența într-o cabană din zona rurală a orașului a unei familii în cadrul căreia se aflau minori și în special o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate la care ar fi fost supusă chiar de către tatăl său. În urma cercetărilor și declarațiilor martorilor și ale presupusei victime, agenții l-au reținut pe bărbat. Acesta va trebui să răspundă pentru violență și abuz sexual agravat și continuat în familie.

Arestarea a fost validată de către autoritatea judiciară care a dispus măsura asiguratorie a arestării în închisoare împotriva suspectului. Reprezentații Poliției Foggia precizează că „procedura se află în faza de cercetare prealabilă și că persoana arestată, chiar dacă are semne grave de vinovăție în raport cu infracțiunile pentru care s-a aplicat măsura închisorii, nu poate fi considerată vinovată până la pronunțarea sentinței definitive.”

Știrea a fost distribuită și de politicianul italian Matteo Salvini. Preşedintele partidului Liga Nordului cere castrarea chimică a românului. ”Castrare chimică. Și stop”, a scris Salvini, pe contul său de Twitter.

Matteo Salvini, trimis în judecată după ce a împiedicat 100 de migranți să debarce în Italia

Salvini este acuzat că a blocat pe mare nava Open Arms, ce avea la bord peste 100 de migranţi, în august 2019. El va trebui să răspundă acuzaţiilor de abuz în serviciu şi detenţie ilegală, pe care le respinge, potrivit avocatului său. Dacă va fi găsit vinovat, Matteo Salvini riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

În vara lui 2019, Matteo Salvini şi-a retras partidul din coaliţia guvernamentală de la Roma, după ce nu a reuşit să provoace alegeri anticipate într-o perioadă când Liga se bucura de un mare sprijin din partea electoratului italian. Liga, care participă la guvernul de coaliţie condus de Mario Draghi, a pierdut peste 10 puncte procentuale în sondajele de opinie din aprilie 2021, dar rămânea cel mai popular partid din Italia, cu aproximativ 23% din preferinţele alegătorilor. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel