Matteo Politi, față în față cu Sabina Iosub la Antena 3. Declarații uluitoare

Matteo Politi, italianul care a operat fără drept în clinici private din România, a făcut dezvăluiri uluitoare. Sâmbătă seară, a fost invitatul Sabinei Iosub la Antena 3.

„Am Bacalaureatul și diploma de Medicină Generală. După ce termini Medicina Generală, trebuie să te specializezi. Cum se spune în România, rezidențiat. Eu am făcut cursuri de chirurgie cosmetică, trei ani și jumătate, dar nu este un rezidențiat, sunt cursuri de implant mamar, mini lifting facial și abdominoplastie", a declarat, la Antena 3, Politi. „Acum știu că în România cursurile din chirurgia cosmetică nu sunt recunoscute ca cele din chirurgie plastică", a adăugat acesta.

„Am făcut practică în chirurgie în săli de operație", a precizat el la Antena 3.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis înlocuirea măsurii arestului preventiv dispuse de judecători în cazul lui Matteo Politi cu măsura controlui judiciar.

Pe durata controlului judiciar, Matteo Politi nu are voie să plece de pe raza teritorială a Municipiului Bucureşti și a județului Ilfov, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, nu are voie să desfăşoare profesia de chirurg plastician-estetician și trebuie să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele de existenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel