Matei Deleanu, iUmor. Colaboratorii săi REZILIAZĂ contractul după glumele despre cancer: Ne cerem scuze echipei Antena 1

O redacție media care colabora cu Matei Deleanu, concurent seara trecută la iUmor, a decis să înceteze colaborarea cu el după glumele despre cancer pe care a decis să le facă în cadrul concursului. 

Matei Deleanu s-a prezentat pe scena iUmor cu un număr cu glume printre care s-au numărat și unele despre cancer, ceea ce a atras furia lui Mihai Bendeac, dar și a lui Cheloo care i-a spus că mama lui a murit din cauza acestei maladii. 

O redacție media care avea o colaborare cu Matei Deleanu a decis să rupă legăturile. Iată mesajul:

"Ne cerem scuze"

"În primul rând dorim să precizăm că prezența lui Matei Deleanu la emisiunea iUmor de la Antena 1 s-a făcut fără acordul și știința noastră. De asemenea ne delimităm de presupusele "glume" prezentate pe scenă și condamnăm cu fermitate așa zisele momente de umor la adresa persoanelor care suferă de cancer.

Din acest moment orice colaborare între centrul nostru media și Matei Deleanu încetează de drept.

Pe această cale ne cerem public scuze pentru atitudinea și așa zisele "glume" referitoare la persoanele care suferă de afecțiuni oncologice. Cancerul este o boală necruțătoare, un flagel care lovește atunci când te aștepți mai puțin și din păcate deseori îi ia dintre noi pe cei dragi. Este o boală necruțătoare împotriva căreia trebuie toți să luptăm și cu atât mai mult Matei Deleanu prin viitoarea să profesie de medic. Am privit cu tristețe, durere și furie prestația lui din seară de duminca din cadrul emisiunii iUmor.

De asemenea ne cerem scuze Deliei, lui Mihai și lui Cheloo și întregii echipe Antenă 1 pentru glumele deplasate referitoare la emisiunile acestui post.

Sperăm că Matei Deleanu va avea bărbăția, demnitatea și onoarea în a ieși public și a-și cere scuze pentru ceea ce a făcut. Redacția UCT Media."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel