Măsurarea temperaturii, când devine o problemă. Zegrean: În niciun caz!

Augustin Zegrean
Augustin Zegrean

Fostul președinte al CCR Augustin Zegrean a vorbit despre măsurarea temperaturii la intrarea în spații închise. Când devine o problemă. 

”Nu poate nimeni să spună că-i este încălcat un drept dacă este supus procedurii de măsurare a temperaturii la intrare într-un magazin, pentru că suntem într-o pandemie, toată lumea e și-n toată statele am înțeles că se procedează în acest fel. Omul are la dispoziție și alte soluții. Dacă nu-l lasă să intre în magazinul acela, poate merge la alt magazin eventual. Sunt niște lucruri care ar trebui mai clar reglementate. De exemplu, nu e normal să nu-l lase să intre în farmacie pe cel care are temperatură, pentru că se duce acolo să-și cumpere medicamente. 

În legătură cu elevii, e o problemă mai complicată. Ei vor da examen din materia învățată în primul semestru, dacă nu vor lăsați să-și dea examenul anul acesta, la anul nu vor fi lăsați să dea în aceleași condiții, ceea ce e o mare problemă. Ministerul Educației ar trebui să găsească soluții, cum ar fi ca cei care au temperatură să fie duși în alte săli decât cei fără temperatură. În niciun caz, n-ar trebui înlăturați de la examene” a explicat fostul președinte CCR Augustin Zegrean, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel