EXCLUSIV  MĂSURARE TEMPERATURĂ supermarket. Varujan Vosganian, întrebare-CHEIE / video

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a lansat o întrebare cheie despre măsura măsurării temperaturii oamenilor la intrarea în magazine sau instituţii. 

Într-un interviu acordat DC News TV, deputatul ALDE Varujan Vosganian a vorbit despre măsura termoscanării persoanelor la intrarea în magazine, instituţii şi alte spaţii închise. 

"S-au luat măsuri din care unele s-au dovedit a fi gratuite, fără niciun efect. Cu termometrele. Daţi-mi vă rog un exemplu de persoană care a fost identificată şi pusă sub tratament medical în urma acestor zeci de mii de termometre care bântuie lumea.

Sentimentul meu este că s-a folosit, cel puţin de la un moment încolo – iar acest moment a fost sfârşitul lui aprilie când s-a dovedit clar că nu ne ameninţă niciun val nou – fie pentru a da constrângeri şi a da de lucru unei administraţii descumpănite, fie pentru a face achiziţii publice nemăsurate şi în interese clientelare fie pentru a promova persoane din siajul celor care guvernează", a declarat deputatul Varujan Vosganian.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel