Măsurare temperatură, MANIPULARE cu imaginile de la Kaufland. ”Doru și Sorina au refuzat să fie cobaii pândarilor de supermarket”

Doi bărbaţi şi o femeie care au făcut scandal la întrarea într-un centru comercial din Sectorul 5 au fost amendate, anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat. Cei trei refuzaseră termoscanarea şi se manifestau violent.

Filmulețul pus în circulație a creat exact emoția pe care o voiau anti-vacciniștii, sau cei care cred că prin temperatură li se fură datele personale, sau cei care cred că 5G le deformează creierul.

Inițial, în descrierea videoului pus în circulație scria: ”Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin".

Normal că te revolți și înjuri Poliția Română, dar manipulatorii au uitat să precizeze că oamenii respectivi au făcut scandal și s-au manifestat violent. Deci nu au fost săltați de polițiști pentru că au refuzat să li se măsoare temperatura, ci pentru că au devenit violenți! Desigur, și asaltul oamenilor legii lasă de dorit, dar aici motivul punerii în circulației a clipului a fost cu totul altul.

În plus, dacă vă uitați pe imagini, se vede clar că cei trei asta voiau: scandal și să arate că dacă nu vor să li măsoare temperatura li se încalcă drepturile și se ajunge la situații care întrec orice imaginație.

De altfel, anti-vacciniștii și cei care nu cred că există coronavirus scriu comentarii pe marginea imaginilor apăsând pedala manipulării:


”Doru și Sorina, doi cetățeni care au refuzat să fie cobaii pândarilor de supermarket. Totul s-a întâmplat în parcare la Kaufland, în București, acolo unde cei doi intenționau să intre pentru a-și face cumpărăturile, însă au refuzat termoscanarea. Paznicul responsabil a cerut sprijinul poliției, iar aceștia au intervenit în forță, la propriu. Doru a fost încătușat abuziv, lovit cu capul de asfalt și arestat pentru nerespectarea prevederilor "legale" impuse de stat.


Și gândiți-vă că este doar începutul. Firește, totul pentru binele nostru!


OPRIȚI ISTERIA! NE COSTĂ VIEȚI. ȘI NE COSTĂ NORMALITATEA!” (Olivia Steer a dat share acestei postări).

Comunicatul Poliției:



„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea", a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

„Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu", a precizat Poliţia Capitalei.

Dacă nu voiau scandal, oamenii respectivi puteau să meargă la alt magazin unde li se permitea accesul. Sunt multe supermarketuri în București unde nici nu ți se ia, dar nici nu ți se dă temperatura. Ideea lansării clipului a fost de a manipula masele în privința punerii la frunte a ”pistolului care fură datele personale”. Asta nu exclude modul bizar în care au acționat polițiștii, desigur.

Dacă pur și simplu refuzați să vi se măsoare temperatura, niciun paznic nu va chema Poliția. Pur și simplu, veți fi rugat să nu intrați. Dacă plecați, fără a deveni violenți, nu vă va face nimeni nimic.

Mai multe despre acest caz puteți citi AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel