Măsură revoluționară în România. Mafia florilor sare în aer - VIDEO exclusiv

Daniel Băluță, primarul interimar al Sectorului 4, a venit cu o propupunere revoluționară care aruncă în aer mafia panseluțelor.

Succesorul lui Piedone la primăria Sectorului 4 le dă oamenilor de lucru. Mai precis, în loc să angajeze o firmă care să vină să planteze panseluțe, va angaja cetățeni simpli cărora le va da tot ceea ce au nevoie. 

"O altă decizie pe care am luat-o a fost aceea de a transforma o societate comercială la care Consiliul Local avea 51% din acțiuni, iar investitorii privați, persoane fizice, aveau 49% din acțiuni, într-o societate comercială 100% a Consiliului Local. Această societate comercială a noastră va funcționa mult mai puțin pe ceea ce înseamnă subcontractare. Voi prefera ca în locul unor grupuri de interese să angajez oameni care să presteze manoperele de care cetățenii au nevoie. De exemplu, fiecare bloc are un spațiu verde. Spațiul respectiv trebuie îngrijit de Primărie. Primăria, în loc să angajeze o firmă care să vină să facă toate aceste lucruri, va angaja acești oameni și le va da tot ceea ce au nevoie. Au nevoie de un sac cu iarbă? Le vom da un sac cu iarbă. Costurile vor fi infinit mai mici pentru că suma alocată pentru aceste activități se încadrează între 10-12 milioane de euro pe an. Vom obține și profit, iar profitul acesta îl vom investi în alte proiecte", a spus Daniel Băluță la DC News Live.

Jurnalistul Val Vâlcu a intervenit: "Așadar în loc să vină firma cu două camioane cu panseluțe, arbori din Canada, tuia din Norvegia și lalele din alte părți, spuneți că lumea va planta în fața blocului cu material săditor luat de la primărie, produs local".

"Da, așa este. Omul acela este angajatul meu", a răspuns Daniel Băluță.

Dacă măsura primarului ar fi făcută în toată țara, ar duce la un adevărat cutremur.

"În momentul acesta, mafia panseluțelor va declara război. Sunteți pe lista neagră a unor firme extrem de puternice", a spus Val Vâlcu.

Primarul interimar al Sectorului 4 a completat: "Fac o precizare: deja sunt rănit pentru că am anulat o licitație de 300 de milioane de lei + TVA".

"Chestia aceasta strică piața în întreaga țară", a conchis Val Vâlcu.

Răspunsul complet îl puteți urmări începând cu minutul 39:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel