Măşti GRATIS. Fifor: PSD a votat legea. Statul e obligat!

"PSD a stabilit că statul va fi obligat să asigure, gratuit, măști de protecție pentru persoanele vulnerabile, în orice situație viitoare de pandemie în care s-ar institui purtarea obligatorie a acestor măști", transmite senatorul Mihai Fifor.

"PSD a votat legea care instituie obligația statului de a asigura gratuit persoanelor cu venituri mici, dar și elevilor, măști chirurgicale, ori de câte ori se va decide că portul măștii este obligatoriu. Guvernul PNL nu a asigurat, nici după 3 săptămâni de la impunerea acestei obligații, în Starea de alertă, măștile pe care Orban a promis că le va distribui gratuit unui număr de 3,5 milioane de români cu venituri mici.

Ca de fiecare dată în ultimele 3 luni, autoritățile locale au suplinit Guvernul și au făcut tot posibilul ca o parte dintre măștile necesare să ajungă la persoanele vulnerabile. Nici elevii din clasele terminale, care au fost obligați să se întoarcă la școală pentru a pregăti examenele, nu au primit măștile gratuite despre care Orban spunea că vor ajunge în școli până pe 1 iunie.

În lipsa acestor măști, mai mulți elevi s-au contaminat cu noul coronavirus și vor rata examenul de Capacitate ori de Bacalaureat. Asta e grija PNL pentru cetățenii României, pentru cei tineri, pentru elevi, sau pentru persoanele vulnerabile", transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel